Avui per dinar hi ha....
x 2 persones
Ingredients:
2 albergínies grans (o 3 petites)
100 grms de xampinyons laminats (de llauna)
1/2 ceba gran
1 pebrot gran
Pa ratllat
25 grms de formatge blau
Elaboració:
x 2 persones
Ingredients:
2 albergínies grans (o 3 petites)
100 grms de xampinyons laminats (de llauna)
1/2 ceba gran
1 pebrot gran
Pa ratllat
25 grms de formatge blau
Elaboració:
- Escalfem el forn a 180º
- Netegem les albergínies, els hi trèiem la tija i les tallem per la meitat longitudinalment.
- Amb un ganivet fem varies incisions en forma de enreixat a carn, sense perforar la pell.
- Les posem al forn es vagin fent i s'estovin per poder-les buidar bé.
- Mentre, tallem la ceba i el pebrot a tires primes i ho saltegem a la paella junt amb els xampinyons.
- Abans de que les albergínies es desfacin, les trèiem del forn i les buidem deixant la carcassa.
- Barregem la carn de les albergínies amb les verdures i farcim les carcasses.
- Hi posem el pa ratllat per sobre en forma de pluja que quedi ben cobert i a sobre el formatge blau.
- Tornar a posar al forn fins que el formatge es desfaci i quedi un color daurat